Seleccione un buscador

Mario Román, convidat de luxe al Sant Eloi

person Publicado por: FEELGOOD INVERSE list En: Noticias En: comment Comentario: 0 favorite Golpear: 340

Les instal·lacions de la Farmàcia Sant Eloi van acollir, el passat dijous, dia 18 de març, la visita del jove pilot d’Enduro, resident a Andorra, Mario Román, per a efectuar el lliurament d’equipament esportiu de la marca Inverse

El pilot madrileny, de 30 anys, acompanyat per la seva núvia, va ser rebut pel responsable de màrqueting del grup Sant Eloi, Enric Naudi, qui li va mostrar totes les instal·lacions de l’establiment comercial.

Posteriorment, membres del staf de XS Equipament, van fer el lliurament de l’equipament esportiu de la marca Inverse, que col·laborarà en la fabricació de la roba de running i d’esquí de muntanya, que lluirà el pilot, durant la temporada 2021.

“Inverse porta molts anys fabricant roba esportiva d’alta qualitat.

Per això he confiat en ells per a crear la meva roba personalitzada”, va explicar Román.

A més a més, va afegir “la comoditat a l’hora d’entrenar és súperimportant, i els teixits que utilitza Inverse són perfectes per a afavorir la sudoració, la protecció i ventilació, sigui amb altes o baixes temperatures”.

“A través Feelgood Inverse, Sant Eloi ens va obrir les seves portes i estic molt agraït per això. Sant Eloi és el nostre supermercat de confiança, sempre fem la compra aquí, i a la farmàcia, en ser una de les més grans i importants del país, sempre trobes allò que necessites.

A més, té molts suplements per als esportistes”, va assenyalar Román.

El pilot reconeix que se sent molt a gust al país, per totes les comoditats que ofereix, però que li agradaria que s’obrís un espai per a practicar Enduro Extrem.

“Andorra és un país ideal per a practicar esport, descansar i tenir moments d’oci, en un entorn privilegiat. L’altitud, la duresa i exigència de les muntanyes generen unes perfectes condicions per a entrenar diàriament.

Només faltaria un espai per a poder practicar Enduro Extrem, tenint en compte que els 10 millors pilots del món resideixen aquí.

Estem fent reunions amb el Comú per a buscar alguna solució”, va manifestar el pilot.

Entre riures i xerrades, Alba Ramos, farmacèutica titular de la parafarmàcia Sant Eloi, va fer lliurament d’una cistella amb productes de parafarmàcia al jove pilot i a la seva núvia, i en forma d’agraïment, Román va obsequiar i va signar una samarreta amb el seu nom, Román 74, al personal del centre comercial, que pròximament s’exhibirà en les seves instal·lacions.

Si bé considera que l’any 2020 va ser un any complicat per a tots, el jove pilot assegura que va aprofitar l’aturada per a descansar durant alguns mesos.

No obstant això, abans que finalitzés el 2020, va reprendre la seva gira per Llatinoamèrica i els Estats Units visitant 8 països.

Aquest 2021 espera continuar competint en els diversos esdeveniments esportius, que ja estan planificats, i somia a guanyar el mundial d’Hard Enduro i l’Erzberg Rodeo.

Practicar esport amb seguretat..

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre
  • Registro

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña