Seleccione un buscador

Marcos Sanza, nou seleccionador de la Federació Andorrana d'Atletisme

person Publicado por: XS Equipament list En: Noticias En: comment Comentario: 0 favorite Golpear: 203

La Federació Andorrana d'Atletisme ja té seleccionador.

L'atleta, nascut fa 44 anys a Aranda de Duero i resident al país es converteix en el nou seleccionador nacional d'atletisme de totes les categories.

Aquesta serà la primera vegada que l'ens té un seleccionador.

Marcos Sanza és un dels atletes de fons més destacats d'Andorra en els últims 15 anys assolint excel·lents marques i bons resultats en marató, mitja marató, 10.000 i 5.000 metres.

A més a més ha participat també en diversos Campionats d'Espanya de Crós i de 10.000 metres on va arribar a ser sotscampió.

També ha representat a Andorra en diverses competicions d'alt nivell amb set Jocs dels Petits Estats d'Europa on s'ha penjat dues medalles d'or, cinc de plata i sis de bronze. 

Marcos Sanza es dedicarà a fer un seguiment de tots els atletes seleccionables i també li tocarà establir els criteris per participar en les competicions internacionals. També farà el seguiment a l'atletisme femení.

L'estrena de Marcos Sanza serà el míting AASSE (San Marino) el 5 de juny i la Copa d'Europa de Nacions (tercera divisió) que es faran a Limassol (Xipre) del 19 al 20 de juny

Comentarios

Sin comentarios en este momento!

Deje su comentario

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre
  • Registro

Nuevo registro de cuenta

¿Ya tienes una cuenta?
Entrar en vez O Restablecer la contraseña